Yerel »

Sahte Rapor Çetesi Çökertildi 11 Şahıs Tutuklandı

Mersin merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda sahte rapor düzenleyen 11 şahıs tutuklandı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ve KOM Şube Müdürlüğünce, Mersin merkezli 8 ilde yapılan çalışmalarda para karşılığı rapor alacak kişilerin yerine hastalığı olan dublörler sokarak sahte sağlık raporları aldırarak şahısların devletten engelli maaşı, ötv indirimi almalarını sağlayarak Kamuyu yüksek miktarlarda zarara uğrattığı tespit edilen aralarında 2 hemşire ve 1 sağlık memurunun da bulunduğu 56 şüpheli şahsa yönelik operasyon düzenlendi.
yapılan ‘Resmi Belgede Sahtecilik, Nitelikli Dolandırıcılık ve Rüşvet’ operasyonunda 2 sağlık çalışanının da bulunduğu H.Y.K., H.Ç., M.G.A., B.Y., S.B., N.T., K.U., R.V., Ö.B., S.V., A.T., isimli 11 şahıs tutuklandı, B.A., R.N.T., M.G., Z.E., D.S., C.K., Y.A., M.E., V.G., M.E.K., S.D., G.B., isimli 12 şahıs ev hapsi alırken, Y.Y, F.B., Y.S.M., Ö.U., isimli 4 şahıs hakkında adli kontrol verildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.