Tarsus » Yerel »

Vali Pehlivan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle İlgili Tüm Konuları Yakından Takip Edeceğine Dikkat Çekti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına başkanlık etti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kaya, Ayhan Terban, Abdulkadir Filiz ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
OSB’de baştan bugüne kadar yapılan işler ve mevcut durum ile ilgili sunum yapılmasıyla başlayan toplantıda, devam eden ve yapılması gereken çalışmalar da tüm detaylarıyla değerlendirildi.
Sunum sonrası konuşma yapan Vali Pehlivan, organize sanayi bölgelerine çok önem verdiğini, bu bölgelerin üretimin, istihdamın önemli üslerinden olduğunu, ülke ekonomisinde önemli rol aldıklarını vurgulayarak, bu kapsamda bölge ekonomisine ciddi ivme katacak Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili tüm konuları yakından takip edeceğine dikkat çekti.
Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.