Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Canına Kıymak İsteyen Kişiyi İknaya Giden Muhtar Saldırıya Uğradı

Olay Tarsus ilçesi Yeşil mahallede meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi mahalle yakınlarında bulunan özel bir şirkete ait baz istasyonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu. Taleplerini iletmek için mahalle muhtarının olay yerine gelmesini isteyen şahısın isteği üzerine Yeşil mahalle muhtarı Emrah Kara bölgeye geldi. 
 
Şahısı iknaya çalışan Muhtar Kara’ya bu sırada iddiaya göre intihar eylemini gerçekleştiren kişinin kardeşi olduğu öne sürülen bir başka kişi yumruklu saldırıda bulundu. Olay yerinde bulunan emniyet güçlerince saldırgan muhtardan uzaklaştırılırken çevredekiler de araya girdi. Yaralanan Muhtar Emrah Kara’nın saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi.
 
Saldırı sonrası Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü de olayı kınayarak vatandaşların her türlü yardıma ihtiyacı olduğunda canla başla çalıştıklarını, talep ve şikâyetleriyle ilgilendiklerini ve böyle bir muameleyi hak etmediklerini dile getirdi. Güllü; dernek olarak bu olayı kabul etmediklerini, şiddetle kınadıklarını ve şahıslardan şikâyetçi olduklarını, olayı sonuna kadar takip edeceklerini ve saldırıya uğrayan muhtarımızın arkasında olacaklarını sözlerine ekledi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.