Çamlıyayla » Yerel »

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Çamlıyayla’da Sathi Asfalt Dökümü Öncesinde Zemin Düzenleme Çalışmaları Gerçekleştiriyor

Çamlıyayla’nın Boztepe, Kesecik, Körmenlik mahallelerini bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda asfalt dökümü öncesinde taş döşeme, yol tesviye ve düzenleme işlemini yerine getiriliyor


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz yıl Çamlıyayla genelinde onlarca kilometrelik yol ağında sathi asfalt ve yol iyileştirme çalışması gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve bakım ekipleri, ilçe de ulaşım kalitesini yükseltmişti.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte bu kez Çamlıyayla’nın Boztepe, Kesecik, Körmenlik mahallelerini bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda asfalt dökümü öncesinde taş döşeme, yol tesviye ve düzenleme işlemini yerine getiriyor.

Söz konusu yol üzerinde önümüzde ki günlerde kombi araçlar vasıtasıyla sathi asfalt serim işlemi uygulanarak, güvenli geçiş imkanı sağlanmış olacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.