Tarsus » Yerel » Adana »

Altın hırsızı 2 Şüpheli Tutuklandı

Tırnakçılık yaparak kuyumcudan altın çalan şüpheliler yakalandı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus ilçesi Şehit Mustafa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcudan el çabukluğu yöntemiyle, M.Y. isimli kadın şahıs ve beraberindeki 3 şüpheli şahsın A.A(53),
G.A(15), B.K.(25) altın yüzük satın alma bahanesi ile tezgahtaki 4 adet toplamda 62.5 gram yüzüklerinin 4 adet toplamda 11 gram ağırlığında hafif olan gerçek altın yüzükler ile değiştirilerek çalındığı ihbarında bulunuldu.
Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gaziantep'ten geldikleri belirlenen şüphelilerden A.A. ve G.A'yı Adana'da yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden A.A. sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, G.A. ise serbest bırakıldı.
Şüphelilerin Diyarbakır'ın Ergani ilçesi ile Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçelerinde de aynı yöntemle hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenirken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.