Akdeniz » Tarsus » Yerel » Adana »

Mersin’de Trafikte Başlayan Kavgada Bir Can Gitti

Olay merkez Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi'nde yaşandı…


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre hafif ticari aracını yol kenarına park eden Hüsamettin Kuş, sahilde arkadaşıyla sohbet etmeye başladı. Bu sırada aracıyla gelen Mehmet Ali Ö., yoldan geçemediğini iddia ederek Kuş'un arabasını çekmesini istedi. Yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmanın ardından bölgeden ayrılan Mehmet Ali Ö., daha sonra aynı yere tekrar gelip, iddiaya göre aracıyla Kuş'a çarptıktan sonra kaçtı.
 
Bunun üzerine aracına binen Hüsamettin Kuş, Mehmet Ali Ö.'yü takip etmeye başladı. Hüsamettin Kuş, sahil yakınında aracının önünü kestiği Mehmet Ali Ö. ile yeniden tartıştı. Araçlarından inip kavga eden sürücülerden Mehmet Ali Ö., cebinden çıkardığı bıçakla Kuş'u göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan Kuş, ambulansla kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
 
Olay sonrası inceleme başlatan ekipler saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Mehmet Ali Ö. ve bir kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma sonrası Mehmet Ali Ö. tutuklanırken diğer zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.