Toroslar » Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüpheli Yakalandı

Toroslar İlçesi Arslanköy Mahallesi kırsalında 2 şahsın bahçede uyuşturucu elde etmek amacıyla kenevir bitkisi ekimi yaptığını bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, şüpheli şahısları yakalamak ve uyuşturucu maddelere el koymak amacıyla titiz bir araştırma ve takip başlattı.


@mersinhaber 'i takip et
Yapılan takip ve araştırma sonucunda uyuşturucu madde elde etmek amacıyla bahçeye kenevir bitkisi ekimi yapan 2 şahsı tespit eden ekipler harekete geçerek düzenledikleri operasyon ile 2 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Yasadışı ekim yapılan bahçede (382) kök kenevir bitkisi tespit eden Jandarma şüphelilere ait evde yaptığı aramada ise içime hazır 8 kilo 300 gram kubar esrar ile birlikte 1 adet av tüfeği, 1 adet hassas terazi ve suçtan elde edilen 7000 TL paraya el koydu.
Yakalanan 2 şüpheli Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiş olup 1 şüpheli tutuklanırken 1 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.