Tarsus » Yerel »

Muhtar Başböyük’ten Başkan Seçer’e Teşekkür

Tarsus’ta Mantaş ile Yeşil Mahalle arasında kalan yol, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri tarafından asfaltlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mantaş Mahallesi’nin kent merkezine bağlantısını sağlayan ve tarımsal faaliyetler nedeniyle sıklıkla kullanılan yolun bin 500 metrelik bölümü, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çift kat sathi asfalt ile kaplandı.

Önümüzde ki günlerde Mantaş merkezde de Büyükşehir ekiplerinin yapacağı asfalt serimi öncesi oldukça mutlu olduklarını kaydeden Mahalle Muhtarı Yusuf Başböyük, “Yeşil Mahalle ile Mantaş arasında kalan yolun zemini oldukça bozuktu. Büyükşehir ekipleri, sathi asfalt dökümü yaparak bu sorunu ortadan kaldırdı. Hizmetlerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e ve diğer yetkililere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.