Tarsus » Yerel »

Kasım Ayı Olağan Toplantısı Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki Başkanlığında Yapıldı

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı Kasım ayı olağan toplantısı; Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ramazan Murat Tiryaki'nin başkanlığında gerçekleşti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı Toplantı Salonu`nda gerçekleştirilen toplantıda; 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri, Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü uzmanlarınca gerçekleştirilen Sigara, Alkol ve Madde Bağımlılığı Müdahale Programları, Hayat İçin Değişim Programı ve bireysel rehberlik hizmetleri; ihtiyaç sahibi yükümlülere ve eğitim hayatını sürdüren çocuklarına yapılan kırtasiye yardımı, kıyafet yardımı ve gıda yardımları hakkında kurul üyelerine bilgilendirme yapıldı.
Ayrıca Denetimli Serbestliğe tabi yükümlülerin yaşam boyu kullanabileceği ve mesleki gelişmelerine yararlı olabilecek ve ulusal işgücünden beklenecek yeterliliklere sahip olmalarına katkı sağlayabilecek, çevrenin istihdam durumuna da uygun mesleki eğitim faaliyetleri ve mesleki eğitim projeleri ile suç tekrarının önlenmesi ve iyileştirme adına yapılabilecek sosyal projeler, kendi işini kurma projeleri hakkında kurul üyeleri ile birlikte değerlendirmeler yapıldı ve kararlar alındı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.