Tarsus » Yerel »

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği Tarafından, Okullarda Öğrencilere ve Öğretmenlere Yönelik Yangın Eğitimleri Verilmeye Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliği’nde görevli eğitim amiri İsmail Ceyran tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, tahliye tatbikatları da uygulanıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Program dahilinde yerine getirilen çalışma kapsamında onlarca okulda eğitim verildi.

Son olarak Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu, Bolatlı İlk ve Orta Okulu, Şehit Aydın Güleken Anaokulu, Ashab-ı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dr. Lütfi Kolukırık İlkokulu, Ali Oksal İlk ve Ortaokulu, Ali Mistilli İlkokulu ile Atalar İlk ve Ortaokullarında düzenlenen yangın eğitimlerinde, yangın tüplerinin tipleri ve kullanım şekilleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Çocukların yangın konusunda bilgilenmeleri, olası durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğini öğrenmelerini sağlayan çalışmalar kapsamında Eğitim Amiri İsmail Ceyran, gelen soruları da yanıtlıyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.