Yerel »

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Engelli Vatandaşlarla Birlikte Kamu Spotunda Bir Araya Geldi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan farkındalık oluşturarak kamu spotunda yer aldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan unutmadı. Örnek bir çalışmaya imza attı. Vali Pehlivan Kamu spotunda engelli bireylerle bir araya geldi. İçerisinde bulunduğumuz Engelliler Haftası kapsamında "Engel olma farkında ol" kamu spotunda rol alan Vali Pehlivan Mersin'deki engelli vatandaşlarla keyifli bir gün geçirdi. Engelli bir kadının sahilde resim yapmasıyla başlayan kamu spotunda Vali Pehlivan seslendirme de yaparak onların duygularına tercüman oldu. Kamu spotunda yaptığı seslendirmede engelin başarmaya mani olmadığına vurgu yapan Pehlivan yine sahilde müzisyenlik yapan engelli bireylerle de bir araya geldi. Video sonunda da tüm engelli vatandaşlarla yan yana yürüyen Vali Pehlivan işaret diliyle de "Engel olma farkında ol" mesajı verdi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.