Yenişehir » Mezitli » Yerel »

Mersin'de Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüpheli Şahıslara Operasyon

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda 1 kişiyi tutukladı


@mersinhaber 'i takip et
Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde ürüten ve satan şahısların tespit edilmesiyle birlikte şüpheli şahısların belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon neticesinde; Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde iki ayrı adreste, yurtdışından özel ekipman ışıklandırma sera sistemleri, özel toprak, güpre kimyasallar ve genetiği değiştirilmiş hint keneviri skank ve marihuana diye tabir edilen esrar maddesi getirip evde özel düzenek kurarak yetiştirdikleri tespit edildi. Yapılan operasyonda iki şüpheliye ait sera haline getirilmiş apartman dairelerinde bulunan evlerinde yapılan aramalarda 63 kök hint keneviri, 4 kilo 260 gram Mariyuana esrar maddesi ışıklandırma, ısıtma, iklimlendirme sistemleri, özel düzenekler, gübre ve kimyasallar ele geçirildi. Şüphelilerden adliyeye sevk edilen O.N tutuklanırken, Y.B adli kontrolle serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.