Engellilerin Araçları İçin Ayrılmış Park Yerlerine Park Edilen Bin 403 Araca İşlem Yapılarak Araçlar Bulunduğu Yerden Kaldırıldı

14 bin 37 araç/sürücü denetlendi


@mersinhaber 'i takip et
Özellikle büyük alışveriş merkezleri olmak üzere cadde ve sokaklar üzerinde bulunan engelli vatandaşların araçlarını park etmeleri için ayrılmış ve trafik levhaları ile belirtilmiş engelli park yerlerinin, hak sahibi olmayan kişiler tarafından kullanılması, engelli vatandaşların erişimini kısıtlamakta ve bu durum trafiği olumsuz etkilemektedir.
Bu kapsamda, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yukarıda belirtilen olumsuzlukların giderilerek mağduriyetlerin önlenmesi ve sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması için 02-03 Aralık 2022 tarihlerinde trafik ekipleri ve yaya personelin katılımıyla “Engelli Park Yerleri” üzerinde denetim yapıldı.
14 bin 37 araç/sürücü denetlendi.
Engellilerin araçları için ayrılmış park yerlerine park edilen bin 403 araca işlem yapılarak araçlar bulunduğu yerden kaldırıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.