Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz, Pençe Kilit Operasyonunda Şehit Oldu

Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber geldi.


@mersinhaber 'i takip et
5 Aralık'ta yaralanan ve Ankara'da tedaviye alınan Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 05 Aralık 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen kahraman silah arkadaşımız P.Komd.Ütğm. Tunahan YAVUZ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 15 Aralık 2022 tarihinde şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.