Erdemli » Siyaset » Yerel »

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Bahçeli Mitingine 4 Bin Araçlık Konvoyla Damga Vurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı Mersin mitingine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 4 bin araçlık konvoyla geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'e gelerek "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı miting düzenledi. Her ilçeden katılım sağlanan mitinge Erdemli Belediyesi yaptığı konvoyla damga vurdu. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından organize edilen ve günler öncesinde ekibi tarafından üzerinde çalışılan 4 bin araçlık konvoy bayraklarla süslenip Erdemli'den Mersin'e doğru yola çıktı. Başkan Tollu'da konvoyla birlikte yola çıkarak destek olan vatandaşları yalnız bırakmadı. Ellerine Türk bayrakları alıp araçlarına binen vatandaşlar ve Başkan Mükerrem Tollu miting alanına geldiğinde de adeta gövde gösterisi yaptı. Erdemli'den Mersin'e kadar yol boyunca gönüllüler tarafından oluşan konvoyda trafik ise adeta kilitlendi. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.