Yerel »

Mersin'de Gümrük Kaçağı Alkol ve Tütün Ürünü Satan Şahıs İhbar Üzerine Yakalandı

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi kaçakçılara operasyon düzenledi, şüpheli şahıs gözaltına alındı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yaklaşan yılbaşı öncesinde gümrük kaçağı alkol ve gümrük kaçağı tütün mamullerinin tespiti ve el konulması, bu ürünleri piyasaya süren şahıs ya da şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde alınan ihbar ve yapılan fiziki takiplerde; daha önceden adresi belirlenen Şüpheli M.A. isimli şahsa ait işyerinde arama yapıldı.
Yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ve 3 adet şarjörü, 27 adet Tabanca mermisi, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 7105 adet cinsel içerikli ürün, 27.646 paket gümrük kaçağı sigara kağıdı, 2100 adet gümrük kaçağı puro, 158adet Gümrük kaçağı elektronik sigara, 100 paket gümrük kaçağı sigara ve yaklaşık 10.000 adet gümrük kaçağı emtia tespit edilerek el konuldu, olay şüphelisi olan şahıs gözaltına alındı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.