Tarsus » Yerel »

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Tarsusluların Yeni Yılını Kutladı

Göreve geldiği günden bu yana Mersin'e değer katacak hizmetler için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yılın son gününde de halkla iç içe olmayı ihmal etmeyen Başkan Seçer, Tarsus’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa, ‘Hayırlı işler' dileyen Seçer, vatandaşlarla da sohbet etti.
İlk olarak; Yeni Mahalle’de kurulan semt pazarını gezen Başkan Seçer, burada pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu, taleplerini dinledi. Yarenlik Alanı’ndaki esnafı da ziyaret eden Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Tarsus’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Seçer, 2023’ün başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.