Tarsus » Yerel » Adana »

Mersin'in Tarsus İlçesinde Çekimleri Yapılan Şahmaran Dizisi Büyük İlgi Gördü

Etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosu ile merak uyandıran Şahmaran dizisi Netflix'te TOP 10'da 1 numara


@mersinhaber 'i takip et
Annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya giden Şagsu'nun hikayesini anlatan Şahmaran dizisi büyük beğeni topladı. Çekimşne başlandığı günden buyana merak uyandıran dizinin sahneleri ise Mersin'in Tarsus ilçesi, Adana ve Datça'da çekildi. Etkileyici hikâyesi, destansı hikayesi ve güçlü kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkan Şahmaran dizisi yayınlandığı Netflix'te TOP 10'da kısa süre içerisinde 1 Numara oldu.

Başrollerini Serenay Sarıkaya (Şahsu) ve Burak Deniz'in (Maran), paylaştığı 8 bölümlük dizinin oyuncu kadrosu ise Mustafa Uğurlu (Davut), Mahir Günşiray (Ural), Mert Ramazan Demir (Cihan), Ebru Özkan (Çavgeş), Hakan Karahan (Lakmu), Elif Nur Kerkük (Medine), Mehmet Bilge Aslan (Salih), Ekin Gökgöz (Miraç), Berfu Halisdemir (Diba), Nilay Erdönmez (Hare), Nil Sude Albayrak (Bike), Ayşe Lebriz Berkem (Tutku), Mert Doğan (Arun), Ece Ertez'den (Lilit) oluşuyor.
Dizide, Şahsu, tam merkezinde olduğu Şahmaran kehanetinden ve onu bekleyen aşktan habersizdir. Oysa sadece iki kişinin değil, iki ırkın kaderi bu aşka bağlıdır. İnsanların ve yılanların...

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.