Tarsus » Yerel »

Mersin'de Dolandırıcılara Operasyon, 2 Kişi Tutuklandı

Mersin'de dolandırıcılara yönelik düzenlenen operasyonda bir kişi 495 bin 500 lira dolandırılmaktan son anda kurtarıldı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Sakarya’da araç almak isteyen R.T.K. ile araç sahibi G.K. isimli şahısları ayrı ayrı arayıp noterde buluşturduktan sonra R.T.K. isimli şahıstan 495.500,00 TL parayı A.Z. isimli şüpheli şahıs adına transfer eden şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilerek, Tarsus Şehit Kerim Mahallesinde bulunan banka şubesinden 495.000,00 TL parayı çekmek için gelen A.Z. isimli şüpheli şahsın aynı gün saat:12:00 sıralarında Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından banka içerisinde yakalandığı ifade edildi.
A.Z. isimli şahsın parayı çektikten sonra S.D. isimli şüpheli şahsa vereceğini öğrenen ekiplerce A.Z. gözlem altına alınırken, A.Z.‘nin yanına S.D. isimli şahıs geldiği anda ekipler tarafından S.D. isimli şüpheli şahıs da yakalandı.
Banka tarafından 495.500,00 TL paraya bloke uygulanırken, şüpheli A.Z. ve S.D. isimli şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca A.Z. isimli şahsınkasten yaralama, S.D. isimli şüpheli şahsın 4 farklı ilde nitelikli dolandırıcılık suçlarından kaydı olduğu anlaşıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.