Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Cumhurbaşkanı Kararı İle Resmi Gazete'de Yayımlandı

Yeni yönetmelikte 2024 yılında yürürlüğe gireceği bildirilen 4 grup uygulaması sonlandırıldı ve 1. bölge Batı ve 2. bölge Doğu şeklindeki 2 bölge uygulaması aynen devam edilmesine karar verildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Türk Polis Teşkilatında görev yapan personelin sorunlarını bizzat dinleyen Bakan Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Emniyet Teşkilatı Mensuplarının moral ve motivasyonunu artırmak, kurumsal ve mesleki aidiyet duygusunu en üst seviyede tutmak amacıyla, "Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nde" birtakım iyileştirmeler ile yeni düzenlemeler getirildi.
4 Grup Uygulaması Kaldırıldı
Cumhurbaşkanı kararı ile Resmî Gazete'de yayımlanan yeni Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre daha önce 2024 yılı içerisinde uygulanması planlanan 4 bölgede görev yapma zorunluluğu kaldırıldı.
Bunun yerine 1. bölge Batı ve 2. bölge Doğu olarak atamaların sadece 2 bölge üzerinden yapılmasına dair karar verildi. Batı ve Doğu illeri kendi arasında gruplara ayrılma uygulamasından vazgeçilerek görev yapan polislerin bu talebi böylelikle yerine getirildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.