Yerel »

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Berat Kandil'ini Kutladı

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Berat Kandil'ini yayımladığı mesajla kutladı


@mersinhaber 'i takip et
Milletvekili Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Hasretle gözlediğimiz mübarek Ramazan ayının ilk habercisi Berat Kandili’ne bir kez daha erişmenin huzuru içerisindeyiz.
Berat, bir zorluktan kurtulmak ve “beri olmak” demektir.
Berat Kandili, hatalarımızı ve kusurlarımızı düzeltmek, toplumsal ve bireysel sorumluklarımızı hatırlamak, Rabbimizin rahmet ve mağfiretine nail olmak için bir fırsattır.
Birliğimizin ve beraberliğimizin iyice pekiştiği, komşuluk ve kardeşlik ilişkilerimizin daha da kuvvetlendiği; merhamet, şefkat ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı bu kutlu zaman dilimlerinde, özellikle depremden etkilenen kardeşlerimize dualar etmeli, onların acılarına merhem olmayı sürdürmeli, paylaşmanın ve dayanışmanın faziletine ortak olmalıyız.
İnşallah bu zor günleri de, birlik beraberliğimiz ve kardeşliğimizle atlatacağız.
Bu kandilde de dualarımız, ülkemiz ve milletimiz için olacaktır.
Bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisiyle tüm Mersinli hemşehrilerimin ve İslam âleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyorum." dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.