Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Mersin'de Kaçak Sigara ve Sahte İçki Operasyonu, 3 Kişi Yakalandı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığı ve sahte alkol ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlarda 3 şüpheliyi yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus ilçesinde 2 şüphelinin kaçak sigara ticareti, Çamlıyayla ilçesinde ise 1 şüphelinin sahte alkol üretimi ve ticareti yaptığını tespit eden Jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak ve sahte alkol ile kaçak sigaralara el koymak amacıyla operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilere ait ev, araç ve işyerinde arama yapan ekipler, 50 litre sahte alkollü içki, 330 santilitre sıvılaştırılmış anason, 5 adet test sıvısı, 1000 paket kaçak sigara, 150.000 adet boş makaron ile 101.000 adet doldurulmuş makaron ele geçirerek el koydu. Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.