Akdeniz » Yerel » Adana »

Mersin'de Fırtına Esti, Seralar Zarar Gördü, Bir Anda Gelen Yağmur Hayatı Olumsuz Etkiledi

Mersin'de etkili olan fırtına ve yağmur ekili alanlara ve seralara zarar verdi


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısını yaptığı fırtına ve yağmur gece saatlerinde Mersin genelinde etkili olmaya başladı. Gece geç saatlerinde önce şiddetli yağmur başlarken kimi bölgelerde fırtına hakimdi. Mersin'in Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi'nde de şiddetli esen rüzgar nedeniyle seralar zarar gördü. Hasadı yaklaşan ürünlerin bulunduğu seralar fırtına nedeniyle uçtu. Bazı bölgelerde fırtına ve yağmurun zaman zaman devam ettiği bilgisi ulaşırken, gün boyu kent genelinde rüzgarlı ve yağmurlu havanın etkisinin devam edeceği belirtilerek vatandaşlar uyarıldı. Meteorolojinin yaptığı uyarıda şu ifadeler yer aldı;
"Doğu Akdeniz’de rüzgarın, bugün (Salı) akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan, yarın (Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren batısı kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına yer yer 9 kuvvetinde (90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Çarşamba günü akşam saatlerinde doğusunda, Perşembe günü öğle saatlerinde batısında etkisini kaybetmesi beklenmektedir." denildi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.