Yenişehir » Toroslar » Tarsus » Silifke » Mut » Erdemli » Çamlıyayla » Anamur » Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilere Yönelik "Kökünü Kurutma" Operasyonu Düzenlendi

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına düzenlediği “Kökünü Kurutma” operasyonunda 60 şüpheliyi yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Erdemli, Silifke, Tarsus, Mut, Çamlıyayla, Toroslar, Anamur ve Yenişehir ilçelerindeki 61 adrese drone ve Jandarma Komando Timi destekli düzenlenen geniş çaplı operasyona 138 jandarma ekibi ve 8 narkotik köpeği katıldı. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada 32.300 gr esrar, 1500 gr skunk, 1310 gr metamfetamin, 2300 adet sentetik uyuşturucu hap, 500 gr bonzai, 218 gr eroin, 305 kök kenevir, 5 adet hassas terazi ile çok sayıda dijital materyale el kondu. Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.