Tarsus » Siyaset » Yerel »

Erkoç, "Tüm Çabamız ve Amacımız Sizlerin Daha Adil ve Refah Ortamda Yaşaması"

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı iş insanı mimar Esin Erkoç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.


@mersinhaber 'i takip et
14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere bir aydan az bir süre kaldı. Siyasi partiler seçim hazırlıklarını hummalı şekilde sürdürürken kurulduğu günden bu yana sahada aktif olan İYİ Parti de ülke genelinde seçim çalışmalarında vatandaşın sesi oluyor.
Bu kapsamda Mersin Milletvekili adayı iş insanı mimar Esin Erkoç da çalışmalara sıkı sıkıya asılan isimlerden oldu. Partisinin Mersin’den 8. Sıra adayı Erkoç, hiçbir günü boş geçirmiyor. Her gün mahalle, esnaf, vatandaş ziyaretlerine devam eden Erkoç, İYİ Parti Tarsus ilçe başkanlığı tarafından organize edilen programla ilçe başkanı Burak Özdil ve İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Tarsus Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Sanayide bulunan iş yerlerini tek tek dolaşan Erkoç, sıkıntıları dinleyip önümüzdeki bu seçimin önemini anlattı. Sanayi esnafı zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yanarken bu sıkıntıların son bulması için 14 Mayıs seçiminin son şans olduğu mesajı verilerek herkesten iyi düşünüp ona göre karar vermesi istendi.
28. Dönem Mersin Milletvekili adayı Esin Erkoç ziyaret sonunda güler yüzleri ve misafirperverlikleri için sanayi esnafına teşekkürlerini iletti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.