Yenişehir » Yerel »

MHP Milletvekili Adayı Soydan, Yenişehir'in Köylerine Çıkarma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili adayı Serdar Soydan, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim çalışmalarını hızlandırdığını belirterek, “Mersinli hemşehrilerim yeni Türkiye yüzyılında Milliyetçi Hareket Partisi'ni meclis'e daha güçlü göndereceğine inanıyorum.” dedi.


@mersinhaber 'i takip et
Mhp 28. dönem Mersin Milletvekili adayı Serdar Soydan, "Devlet ve Milletiyle Herşeyden önce Mersin, Herşeyden önce Türkiye" sloganıyla çıktığı yolda, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadan çalışmalarına devam ediyor.
Soydan, Yenişehir'e bağlı köylere çıkarma yaparak, Çavak, Kocahamzalı, İnsu, Değirmençay, Uzunkaş, Turunçlu, Karahacılı, Emirler ve Çukurkeşlik mahalle sakinleri ile buluştu.
Milletvekili adayı Soydan, köylerde vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden son derece mutlu olduklarını belirterek, “Bizler bu memleketin öz evladıyız.Bu kentte kazanıp, bu kentte harcıyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var ve sizlerden bu memleketin öz evlatlarına destek istiyoruz.” diyerek "Türkiye'nin Şahlanış Dönemi’nde hızımızın kesilmemesi, kazanımların akamete uğramaması için Türk Dünyası'nın bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli'ye ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağınızdan hiç şüphemiz yok.” dedi.
Vatandaşlardan destek sözü alan Soydan, "Bizleri coşkulu karşılamanızdan ve vereceğiniz destekten dolayı şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum"dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.