Siyaset » Yerel »

İyi Parti Mersin Milletvekili Adayı Esin Erkoç 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Erkoç, "Bu gibi günler çözüm önerileri için geniş katılımlı toplantılar yapmak için fırsata dönüştürülmeli"


@mersinhaber 'i takip et
İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı, iş insanı Mimar Esin Erkoç bu hafta (10-16 Mayıs) Engelliler Haftası olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Farkındalık yaratmak ve çoğunluğa ulaşmak gerektiğinin önemine işaret eden Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi;
"10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak belirlenmiş. Her yıl bu tarihler arasında engellileri ilgilendiren programlar yapılıyor ve şehirlerin protokolleri de genellikle buna katılıyor. Gördüğüm kadarı ile halkın büyük bir çoğunluğuna ulaşılamıyor. Oysa ki bu gibi günler farkındalığı arttırmak ve engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarına kulaklarımızı açmak, çözüm önerileri için geniş katılımlı toplantılar yapmak için fırsata dönüştürülmeli. Mesela 10 -16 Mayıs 2023 tarihleri arasında ortaya konan kısa vadeli çözülebilecek sorunlar belirlenip, kimler ne yapacak diye görev bölümü yapılıp 10-16 Mayıs 2024 tarihinde ne kadarı yapıldı , yapılamayanlar neden yapılamadı diye kontrol edilir ve bu toplantılarda uzun vadeli hedefler içinde hedef konuşsa daha sağlıklı ilerlenebilir mi diye sürekli soruyorum kendime. Neden olmasın?" dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.