Tarsus » Yerel »

Bestler Dereler Bölgesinde Yaşanan Çatışmada Tarsuslu Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez Şehit Düştü

Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde yaşanan çatışmada 2 Jandarma Şehit oldu


@mersinhaber 'i takip et
İçişleri Bakanlığı 15 Mayıs tarihinde Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde çıkan çatışmada 2 Jandarmanın şehit olduğunu duyurdu. Şehitlerden birinin Mersin'in Tarsus ilçesi Ulaş köyünden olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde, 15 Mayıs'ta, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla başlatılan ve devam eden operasyonda bir mağarada teröristlerle çıkan sıcak çatışmada;
2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
Aynı operasyonda 2 Kahraman Jandarma'mız Şehit oldu, 1 Jandarma'mız ve 1 Güvenlik Korucumuz yaralandı.
Kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.
Tarsuslu Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in acı haberi baba ocağına ulaşırken şehidin evine Türk Bayrağı asıldı.

Tarsus Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şehidin yarın memleketi Tarsus'ta Ulaş Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.