Sinan Oğan İkinci Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Kimi Destekleyeceklerini Canlı Yayında Açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Mayıs'taki ikinci turu için Sinan Oğan kameralar karşısına geçerek desteklediği adayı açıkladı


@mersinhaber 'i takip et
Oğan, 14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleri öngördüğümüz üzere 2. tura kaldı. ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak 5,2 oranında oy alarak seçimlerin 2. turu üzerinde etkili bir noktaya ulaştık.
"Tehditler aldık, saldırılara uğradık, istedikleri şekilde davranmadığımız için hakkımızda yalan haber çıkardılar, kirli pazarlıkların parçası gibi gösterdiler, sosyal medya lincine uğradık. Ama yılmadık, yıkılmadık." ifadeleriyle açıklamasına başladı.

"Daha güçlü bir Türkiye için herkes elini taşın altına koymalıdır" diyen Oğan, ikinci turun kritik öneme sahip olduğunun altını çizerek iki adayla da görüştüklerini söyledi ve herhangi bir talepte bulunmaksızın Cunhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini belirtti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.