Mut » Bozyazı » Anamur » Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini Yapan Şahıslara Yönelik Düzenlediği Operasyonda 4 Şüpheliyi Yakaladı

Jandarma ekipleri; Anamur, Bozyazı ve Mut ilçelerinde şüpheli şahıslara yönelik başlattığı araştırmalar sonucunda 4 şahsın uyuşturucu madde kullandığını ve ticaretini yaptığını tespit etti.


@mersinhaber 'i takip et
Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyon ile şüphelileri suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilere ait ev, araç ve iş yerinde arama yapan Jandarma;3 adet ruhsatsız
tabanca, 150 gr. kubar esrar, 660 kök hint keneviri, 110 gr. kenevir tohumu, 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile uyuşturucu imalatında kullanılan bir miktar malzemeye el koydu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 4 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 3 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.