Yerel »

Mersin'de AK Parti Seçim Kutlaması Sırasında Başına Yorgun Mermi Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Mersin'de Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası kutlama sırasında başına yorgun mermi düşen çocuk kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Olay, 28 Mayıs Pazar akşam saat 20.30 sıralarında Mersin'de AK Parti ilçe binası önünde meydana geldi. İddialara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasının ardından partisinin Mersin'de bulunan bir ilçe binası önünde toplanmaya başlayan vatandaşlar kutlama yaptı. Oyunlar oynayıp tezahüratlar atan kalabalık grup arasında havaya ateş açıldı. Bu sırada alanda olan 15 yaşlarındaki erkek çocuğun başına yorgun mermi düştü. Ne olduğunu anlamadan yere yığılan çocuğu gören vatandaşlar hemen başına toplandı, sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa süre içerisinde ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu ambulansla hastaneye kaldırdı. Yoğun bakımda tedavisi süren 15 yaşındaki Muhammed E'den bugün acı haber geldi, yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.