Anamur » Yerel »

Mersin'de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı Ölü ve Yaralılar Var

Mersin'in Anamur ilçesinde yağış ve sis nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kaza, bu sabah saatlerinde Anamur- Gazipaşa kara yolu Uçarı-Kaledran mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Siirt'ten Antalya'ya giden, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen yolcu otobüsü, yağış ve sis nedeniyle kontrolden çıkıp, önce yol kenarındaki dağ yamacına çarptı, ardından şarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüsten çıkarılan yolculardan birinin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken 14 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralanan 14 kişi de ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.