Çamlıyayla » Yerel »

Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel’e Çamlıyayla Belediye Meclis Üyeleri'nin Tamamının Oyu İle ‘fahri Hemşehrilik Beratı’ Verildi

İlçe kaymakamı ve ilçe belediye başkanıyla birlikte kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri de iftar yemeğine katıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel, Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Kurum Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları, Çamlıyayla Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde buluştular.

Programda davetlilere hitap eden Kaymakam Adıgüzel, görev süresi boyunca birlikte görev yaptığı ve uyumlu çalıştığı Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı'ya, Belediye Meclis Üyelerine ve Muhtarlara teşekkür ederek kendilerine plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel 'e İlçeye yapmış olduğu hizmetleri dolayısıyla, Çamlıyayla Belediye Meclis Üyeleri'nin tamamının oyu ile ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verildi. İlçe Kaymakamı Fatih Adıgüzel, Mersin’in güzel ve şirin ilçesi Çamlıyayla'ya hizmet etmenin ve fahri hemşehrisi olmanın kendisi için onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.