Tarsus » Yerel » Adana »

Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması

Tren seferlerinin kapanması sonrası çok sayıda yolcu mağduriyet yaşayacak.


@mersinhaber 'i takip et
Hızlı tren hattı çalışmaları kapsamında Mersin-Tarsus-Yenice tren seferlerinin çift yönlü durdurulacağı duyurulmuştu. Aynı güzergahta hizmet veren TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden sefer değişikliği açıklaması geldi.
 
Yapılan paylaşım şöyle;
‘’ 22.04.2024 pazartesi günü Devlet Demir Yolları'nın (trenin) kapanması sebebiyle tüm yolcularımızın faydalanabilmesi ve mağdur olmamaları için Tarsus'tan Adana'ya Demirkapı durağında - Tarsus'tan Mersin'e Kleopatra durağında sabah saat 05:30 itibari ile araçlarımız seferlerine başlayacaktır. Akşam saat 20:00'ye kadar düzenli olarak çalışacaklardır.
Adana ve Mersin'den de sabah saat 06:00'da araçlarımız seferlerine başlayıp akşam saat 20:00'ye kadar düzenli olarak çalışacaklardır. Akşam saat 20:00 ile 22:00 saatleri arasında belirtilen duraklardan tüm istikametlere nöbetçi araçlarımız bulunmaktadır.
Adana kalkış noktası sabah saat = 06:00 Atilla Altıkat-Merkez Otogar
Mersin kalkış noktası sabah saat = 06:00 Eski Otogar’’
 
2 YIL KAPALI KALACAK
Bilindiği gibi Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan’dan başlamak üzere hattaki hızlı tren altyapı çalışmaları sebebiyle 2 yıl boyunca yapılamayacak.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.