Tarsus » Yerel »

İL MÜDÜRÜ KARADAĞ, KOORDİNASYON MÜDÜRÜ ŞIK'TAN MÜDÜR ATEŞ’E ZİYARET

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ile Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Müdürü Serkan Şık, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ateş’i makamında ziyaret etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü.Erdem Karadağ ile Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Müdürü Serkan Şık, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ateş’i makamında ziyaret etti.

Mustafa Ateş’in  Tarsus İlçe  Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atanması dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, ilçenin tarım sektörü ve gelecekteki projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Müdürü  Karadağ, Tarsus’ta yürütülen tarımsal çalışmaların önemine değinerek, Mustafa Ateş’e görevinde başarılar diledi. 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.