Tarsus » Yerel »

TARSUSLU ÖĞRETMEN DURMUŞ ALİ GÜLAL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tarsus Borsa İstanbul İlkokulu öğretmenlerinden merhum Durmuş Ali Gülal, Tarsus Şehit Mezarlığı’nda kılinan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Tarsus Borsa İstanbul İlkokulu öğretmenlerinden merhum Durmuş Ali Gülal'ın cenaze törenine Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, İlçe Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmenler katıldı.
Müdür Anteplioğlu  "Meslektaşlarımız Merhum  Ögretmen  Durmuş Ali Gülal'a  Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.