Yerel »

MERSİN SEMALARINA TÜRK YILDIZLARI DAMGASINI VURDU

Mersin Valiliği himayesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Türk Yıldızları  Mersinlilerin gönlünü feth etti.

Mersin Valiliği himayesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Türk Yıldızları  Mersinlilerin gönlünü feth etti.

Mersin İdman Yurdu  Meydanı’nda  gerçekleşen Türk Akrobasi ekibi Türk Yıldızları,  50 bin civarında Mersinlinin gözünü gökyüzüne.kilitledi.

 Mersin Valisi Atilla Toros, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, kahraman Türk Yıldızları’nın, Mersin semalarında yapmış olduğu gösteriyi Mersin İdman Yurdu Meydanında binlerce hemşehrimiz ile birlikte izledi.
Mersin Valiliği himayelerinde düzenlenen Türk Yıldızları’nın büyük bir başarıyla icra ettiği gösteriyi; Vali Atilla Toros, Mersin Milletvekilleri, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Protokolü, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve binlerce vatandaşımız izledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.