VALİ TOROS, ŞEHİT ANNE VE EŞLERİ İÇİN DÜZENLENEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
Mersin Valisi Atilla Toros, eşi Dudu İrem Hanımefendi ile birlikte, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.
Mersin Valisi Atilla Toros, eşi Dudu İrem Hanımefendi ile birlikte, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.
Tece Polisevinde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Vali Atilla Toros ve eşi Dudu İrem Toros Hanımefendi, Şehit anneleri ve eşleri ile yakından ilgilenerek Anneler Gününü kutladı.
Valimiz Sayın Atilla Toros ve eşi Dudu İrem Toros Hanımefendi, bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi.