Sağlık » Yerel »

MERSİN'DE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi düzenlendi.

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi düzenlendi.

 Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi 23-25 Haziran 2025 tarihleri arasında Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleşti.
Eğitime, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İlhan Aydın ve Başkan Yardımcısı Dilek Özer de katılım gösterdi. İl genelindeki tüm İlçe Sağlık Müdürlükleri (TSM'ler) ile kamu ve özel hastanelerde görevli sağlık çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği üç gün süren eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.