Akdeniz » Toroslar » Yerel »

Vali Toros ve Protokol Üyeleri Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Mersin'de Cuma Buluşması: Vali Toros ve Protokol Üyeleri Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Mersin'de Cuma Buluşması: Vali Toros ve Protokol Üyeleri Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Mersin Valisi Atilla Toros, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve İl Müftüsü Aydın Yığman, Akdeniz Ulu Camii’nde vatandaşlarla Cuma Namazında bir araya geldi.
Namaz öncesinde İl Müftüsü Aydın Yığman, cami cemaatiyle sohbet ederek vaaz verdi. Ardından cami Müezzin-Kayyımı Huzeyfe Çobanlı, “Gazze İnsanlığın Onur Sınavı” başlıklı Cuma hutbesini irad etti ve namazı kıldırdı.
Eda edilen namazın ardından Vali Toros ve protokol üyeleri, Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi Kadın Kolları iş birliğiyle düzenlenen aşure ikramı etkinliğinde vatandaşlara aşure ikram ederek sohbet etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.