Tarsus »

Başkan Koçak "Çukurova Havaalanı Sadece Tarsus İçin Değil Bölge İçin Büyük Kazanım"

Çukurova Uluslararası Havalimanı heyeti, faaliyete geçmesinin birinci yılı kapsamında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Çukurova Uluslararası Havalimanı heyeti, faaliyete geçmesinin birinci yılı kapsamında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Havalimanı Direktörü Oğuz Oflaz, VIP Protokol Müdürü Recep Cüneyt Doğan ve Kurumsal İletişim ve Müşteri Hizmetleri Uzmanı Nevin Turhan’ın katıldığı ziyarette, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak havalimanının sadece Tarsus için değil, tüm bölge için stratejik bir kazanım olduğunu vurguladı.

Koçak, havalimanının ticaret ve turizmde bölgenin dünyaya açılan kapısı haline geldiğini, ulaştığı geniş uçuş ağıyla iş dünyası ve turizme önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.

Heyet, Çukurova Uluslararası Havalimanı’na Tarsus TSO'nun değerli katkıları ve destekleri için de Başkan Koçak'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.