Akdeniz »

Mersin Akdeniz’de Tanker Manevra Yaparken Kaldırımı Parçaladı

Mersin Akdeniz Çilek Mahallesi 63220 Sokakta dönüş yapamayan 34 YZB ** plakalı tanker, önce kaldırım taşlarını patlattı ardından geri manevra yaparak yoluna devam etti.

Olayda yaralanan olmazken çevrede yaşayanlar zarar gören kaldırım nedeniyle rahatsızlık yaşadı.

Mersin Akdeniz Çilek Mahallesi 63220 Sokakta meydana gelen olayda tanker sürücüsünün dar sokakta dönmekte zorlandığı ve bu sırada kaldırım taşlarını parçaladığı görüldü. Araç daha sonra geri manevra yaparak ilerledi. Çevre sakinleri kırılan kaldırımların hem yaya güvenliğini tehlikeye attığını hem de görüntü kirliliği oluşturduğunu dile getirdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.