Güncel »

Düzce'de Güvenlik Denetimleri: 15 Tutuklama

Düzce'de yapılan denetimlerde 59 kişi yakalanırken, 15'i tutuklandı.

Düzce'de Polis ve Jandarma ekipleri, suçların önlenmesi amacıyla 22-28 Eylül 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde 28 bin şahsı sorguladı. Sorgulama sonucunda araması bulunan 59 şüpheli yakalandı ve 15 kişi tutuklandı.

Denetimlerde Ele Geçirilenler
Ekipler, özellikle okul önleri ve üniversite bölgelerinde yoğun denetimler yaparak, suç oranlarını azaltmayı hedefliyor. Gerçekleştirilen denetimlerde 236 mermi, 12 şarjör, 4 av tüfeği, 9 kurusıkı tabanca, 5 tabanca ve 36 kartuş ele geçirildi. Yetkililer, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerin sürdürüleceğini açıkladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.