Güncel »

Mersin'de TSE Onaylı Yönetim Sistemi Eğitimi Gerçekleştirildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, TSE onaylı yönetim sistemi eğitimleriyle hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim ve Kent Araştırmaları Şube Müdürü Jülide Şahin, 3 gün süren eğitimlerde Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi konularında bilgi verildiğini açıkladı. Şahin, bu sistemlerin, çalışanların sağlığını ve güvenliğini, çevreyi korumanın yanı sıra vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini artırma amacını taşıdığını belirtti. Eğitime, tüm birimlerin 'Yönetim Sistemleri Birim Sorumluları' katılırken, eğitimler TSE tarafından görevlendirilen eğitimciler tarafından verildi.

Eğitim Süreci Devam Edecek
Şahin, eğitim sürecinin ilerleyen haftalarda da devam edeceğini vurguladı. "2-3 Ekim tarihleri arasında, yine TSE tarafından ‘Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi’ ve ‘İç Tetkikçi Eğitimi’ gerçekleştireceğiz. Eğitimin başarılı geçeceğini umuyorum. Personelimiz için kalite ile ilgili yaptığımız çalışmalar açısından farkındalık uyandıracağını düşünüyorum," şeklinde konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.