Güncel »

Bursa'da Başından Vurulan Genç Toprağa Verildi

Bursa'da başından vurularak 6 gün hastanede tedavi gören Özay Aslin, Yenişehir'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye çok sayıda kişi katıldı.

Olay, 24 Eylül 2025 tarihinde merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Kenan B., yanında pompalı tüfekle kalabalığın üzerine koşarak Özay Aslin’e ateş açtı. Başına isabet eden saçmalarla yere yığılan Aslin, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Şüpheliler Tutuklandı
Olay sonrası şüpheli Kenan B. ile kavgaya karıştığı belirlenen İ.Z. (21) ve M.İ.A. (22) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Özay Aslin, hastanede 6 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Genç, memleketi Yenişehir'de düzenlenen cenaze töreniyle defnedildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar, ailesi ve sevenleri katıldı.

Cenazeye Katılım Yoğundu
Cenazeye Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Nurtaç Usta ve diğer partilerin il ve ilçe başkanları da katıldı. Yenişehir merkez mezarlığında defnedilen Özay Aslin, sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.