Güncel »

Aksu Belediye Başkanı Yıldırım'dan Duygusal İstifa Açıklaması

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, CHP'den istifa ederek bağımsız olarak yoluna devam edeceğini duyurdu. Yıldırım, belediye personeliyle yaptığı toplantıda, kimsenin kalbini kırmadan hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Yıldırım, istifa gerekçelerini ve gelişmeleri belediye çalışanlarıyla paylaştı. Aksu’ya hizmet yolunda beraber yürüdüğü ekip üyelerine işleyişte bir değişiklik olmayacağını söyledi. Yıldırım, "Dün söylediklerimizi yineliyoruz. Çalışan, işini layıkıyla yapan herkes çalışmaya devam etsin, içi rahat olsun. En çok önem verdiğimiz şey kimsenin kalbini kırmadan işimizi dürüstçe yapmak" dedi.

Hizmet Vurgusu ve Birlik Mesajı
Yıldırım, halkın hizmet beklediğini belirterek, "Biz bir aileyiz, hepimiz kardeşiz. Hiç kimse partisine, ırkına veya dinine bakılmaksızın dışlanamaz. Çalışan herkes benim baş tacım ve en büyük dostumdur" ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Halka hizmet etmek, bizim için en büyük görevdir. Hiçbir siyasi görüş, halka hizmet etmenin önüne geçemez. Bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Yıldırım, çalışanlarından işlerini severek yapmalarını ve görevlerini aksatmamalarını rica ederek, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olacağız. Gece gündüz çalışarak Aksu'yu daha güçlü bir hale getireceğiz" dedi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.