Güncel »

Konyaspor Kasımpaşa Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

Konyaspor, Trendyol Süper Lig 8. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maç için antrenmanlarına Kayacık Tesisleri'nde başladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antrenman, Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde, salonda yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra, sahada 5'e 2 ile devam eden çalışma, 9'a 9 jokerli oyun ve ardından 7'ye 7 oyun ile sona erdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.