Ekonomi »

İstanbul'da Akbank'ta Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti

Akbank, müşteri odaklı bankacılık vizyonu doğrultusunda önemli atamalar gerçekleştirdi. Emre Çift, Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına; Şebnem Dağ Güven ise Dijital Çözümler ve Strateji Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

Akbank, bankacılık sektöründeki yenilikçi adımlarını sürdürmek amacıyla üst düzey atamalar yaptı. Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına atanan Emre Çift, 1 Ekim 2025 tarihinden itibaren göreve başlayacak. 2009 yılında kariyerine başlayan Çift, Akbank'ta strateji ve dijital bankacılık alanlarında çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Şebnem Dağ Güven ise, 5 Kasım 2025 tarihinde Dijital Çözümler ve Strateji Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlayacak. 20 yılı aşkın süredir bankacılık sektöründe görev yapan Güven, son olarak iyzico’da Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.