Asayiş »

Muğla'da Düzensiz Göçmen Operasyonu: 6 Yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, lastik botta bulunan 6 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgilere göre, Bodrum'da görevli Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-16) tarafından bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu tespit edildi. Hemen ardından Sahil Güvenlik Botu (TCSG-11) harekete geçerek botu durdurdu ve içindeki 6 düzensiz göçmeni yakaladı. Bu sırada botta bulunan bir kişi, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Limana getirilen düzensiz göçmenler ise, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.