Yaşam »

Afyonkarahisar'da Teğmen Aliosman Bayram Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kıbrıs'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Teğmen Aliosman Bayram, memleketi Afyonkarahisar'da düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Kıbrıs'ta meydana geldi. Girne-Değirmenlik anayolunda Canberk Çaydam'ın kullandığı araç, dikkatsizlik sonucu yolun sağına geçti. Bu esnada, karşı yönden gelen Teğmen Bayram'ın kullandığı araçla çarpıştı. Çarpışmanın sonucunda Teğmen Bayram olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Oğuzhan Koçyiğit yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Askeri Törenle Uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden Teğmen Aliosman Bayram için Afyonkarahisar'da askeri bir tören düzenlendi. Tören, kent merkezindeki Paşa Camisi'nde gerçekleştirildi ve protokol üyeleri de katıldı. Bayram’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, kılınan cenaze namazının ardından askerler tarafından omuzlarda taşınarak son yolculuğuna uğurlandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.